Word lid

Zin om lid te worden van een of meerdere seniorenverenigingen van BNP Paribas Fortis? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kan u heel wat plezier beleven …

Vind de vereniging die bij u past

Mijn voordelen als lid van een ASV

  • Deelname aan leuke activiteiten dicht bij huis.
  • Blijf op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen de bank en verenigingen.
  • Een toegang tot BENEFITS at WORK, u aangeboden door BNP Paribas Fortis.

Nationaal treffen : Pairi Daiza 2019

Ruim 260 senioren waren donderdag 3 oktober op de afspraak in Pairi Daiza. Zowel met diverse bussen als met eigen vervoer waren collega’s uit alle hoeken van het land naar Brugelette gekomen om te genieten van het prachtige domein. 
En de weergoden waren goedgezind! Het was de enige dag van de week dat de zon van de partij was en er geen regenschermen nodig waren.
Pairi Daiza bestaat reeds 25 jaar en is het mooiste dierenparken van Europa. Nadat de aanwezigen het domein op eigen tempo hadden verkend werd nog een gezamenlijke drink aangeboden door De Koepel. Het orgelpunt van een mooie daguitstap.
De Koepel
 

Nationaal treffen : Pairi Daiza 2019

Ruim 260 senioren waren donderdag 3 oktober op de afspraak in Pairi Daiza. Zowel met diverse bussen als met eigen vervoer waren collega’s uit alle hoeken van het land naar Brugelette gekomen om te genieten van het prachtige domein. 
En de weergoden waren goedgezind! Het was de enige dag van de week dat de zon van de partij was en er geen regenschermen nodig waren.
Pairi Daiza bestaat reeds 25 jaar en is het mooiste dierenparken van Europa. Nadat de aanwezigen het domein op eigen tempo hadden verkend werd nog een gezamenlijke drink aangeboden door De Koepel. Het orgelpunt van een mooie daguitstap.
De Koepel