ASV - 8 juni 2020

Benefits at Work

Benefits at Work

BNP Paribas Fortis heeft in juni 2020 een overeenkomst gesloten met Corporate Benefits, een dienstenmaatschappij die ondernemingen de mogelijkheid biedt om hun medewerkers te laten profiteren van permanente kortingen.

Geen papierwerk meer want Corporate Benefits werkt volledig digitaal !.

Onze oud-medewerkers kunnen genieten van de voordelen, kortingen, vouchers en persoonlijke tickets bij verschillende firma's door gebruik te maken van een code op de website van de aanbieder..

Vroeger waren die voordelen alleen beschikbaar voor actieve medewerkers van de bank.  Sinds 2015 heeft BNP Paribas Fortis ze ook uitgebreid naar gepensioneerde medewerkers, voor zover ze lid zijn van een van de Seniorenverenigingen ('ASV').

De ASV,waarvan je lid bent, zal je een registratiescode bezorgen welke je toegang zal verschaffen tot de website https://bnpparibasfortisasv.benefitsatwork.be/login
 
Ben je nog geen lid van een ASV en wil je van die voordelen genieten? Klik op de ASV van je keuze (landkaart) en neem contact op met de contactpersoon in de fiche.
Dankzij je lidmaatschap kun je bij allerhande activiteiten (uitstappen, wandelingen, etentjes ...) voormalige collega's ontmoeten in een gezellige sfeer.

De ASV Koepel