ASV - 1 juli 2017

Merits & Benefits

Merits & Benefits

BNP Paribas Fortis heeft een overeenkomst gesloten met Merits & Benefits, dienstenmaatschappij die ondernemingen de mogelijkheid biedt om hun medewerkers te laten profiteren van permanente kortingen.

Met een persoonlijke kaart of zelf af te drukken vouchers krijgen de begunstigden kortingen bij tal van handelaars.

Vroeger waren die voordelen alleen beschikbaar voor actieve medewerkers van de bank.  Sinds 2015 heeft BNP Paribas Fortis ze ook uitgebreid naar gepensioneerde medewerkers, voor zover ze lid zijn van een van de Seniorenverenigingen ('ASV').

Begin dit jaar kregen alle leden van de ASV een persoonlijke kaart die 5 jaar geldig blijft, alsook een brief. Daarin staat uitgelegd hoe ze kunnen inloggen op de website bnpparibasfortis.mijnkorting.be om kortingbons af te drukken. Ze kunnen er ook de lijst vinden van firma's die korting geven op aankopen via internet en in de winkel. Er zijn kortingen in verschillende sectoren: vrije tijd, huis en tuin, elektro en multimedia, reizen ...

Ben je nog geen lid van een ASV en wil je van die voordelen genieten? Klik op de ASV van je keuze (landkaart) en neem contact op met de contactpersoon in de fiche.
Dankzij je lidmaatschap kun je bij allerhande activiteiten (uitstappen, wandelingen, etentjes ...) voormalige collega's ontmoeten in een gezellige sfeer.

De ASV Koepel