ASV - 1 mei 2021

Geniet van een korting bij de aankoop van je volgende auto

Geniet van een korting bij de aankoop van je volgende auto

 

BNP Paribas onderhandelde over kortingen bij de aankoop van een privéauto, voor alle medewerkers van de dochterbedrijven van de Groep.

Alle medewerkers met een arbeidscontract bij BNP Paribas Fortis en BNP Paribas Bijkantoor van België kunnen profiteren van het voordelige aanbod, ongeacht of ze al een bedrijfswagen hebben. De aankoop van het nieuwe voertuig moet wel op naam van de medewerker gebeuren. Voor bepaalde merken, kunnen ook gepensioneerde medewerkers van het aanbod profiteren : KIA, Volvo (Private lease only), Mercedes, BMW.

Welk type motor?

Dit aanbod geldt voor elk type motor. Hier vind je een bestand met de auto’s waarvoor je een korting geniet, gerangschikt per merk en model.

Hoe geniet je van de korting?

Elke autoconstructeur heeft zijn eigen procedure. Het gaat wel om grotere kortingen dan de kortingen die de autodealers doorgaans toekennen.

Je moet je laatste en voorlaatste loonfiche voorleggen om te bewijzen dat je wel degelijk een arbeidscontract bij de bank hebt. Gepensioneerde medewerkers kunnen een attest van de werkgever vragen via het HR Service Center (02/228.22.22). Het contact center is bereikbaar van 9 uur tot 12 uur en je dient optie 4 te kiezen.

 

De ASV Koepel