header-agenda-large header-agenda-large

ASV Charleroi

Vereniging

ASV Charleroi

Om lid te worden, gelieve contact op te nemen met Josiane Gois :  jogois00@outlook.com , 0479/78.90.25

Voorzitter: Roger Lecut
Ondervoorzitster : Neves Mazzoli
Secretaris: Josiane Gois
Penningmeester: Jeannine Coppin           

Onze vereniging werd opgericht in 1973 en kreeg in 2001 de naam 'Seniorenvereniging van Fortis Bank'. Al van bij het begin kon ze rekenen op financiële steun van de bank!

De groep is de voorbije 50 jaar stelselmatig aangegroeid, maar van bij het begin, stelden de leden “actief blijven na hun pensioen” voorop! Voor de een betekende dat lid worden van het bestuur, voor de ander samenkomen met ex-collega's op een van de vele activiteiten die zij tegen verlaagd tarief of gratis konden bijwonen.

Voor ons activiteitenprogramma 2023,klik hier

Je bent van harte welkom in onze ‘Seniorenvereniging van BNP PARIBAS FORTIS’, of je nu in de buurt van Charleroi woont (meer bepaald groot-Charleroi, Thuin, Chimay, Gosselies, Fontaine l'Evêque enz.) of daarbuiten. Al wie in vriendschap komt, vanwaar ook, wordt met open armen ontvangen!

Onze leden komen eenmaal per maand samen in ons lokaal voor een drankje aangeboden door de vereniging en om recente belevenissen te vertellen, te vernemen hoe het met iedereen gaat en/of met genoegen terug te denken aan verhalen uit hun tijd bij de bank.
Elk jaar organiseren wij enkele activiteiten tegen verlaagd tarief: reizen, uitstappen, wandelingen, bezoeken, bowling, petanque, etentjes, triatlon (bowlen, kaarten, dobbelen), tentoonstellingen, beurzen …


Meer dan genoeg om te garanderen dat je plezier aan het leven blijft beleven. Wij verwachten je!
Met vriendelijke groeten,
Roger Lecut

Voorzitter