header-agenda-large header-agenda-large

ASV Limburg

Vereniging

ASV Limburg

Om lid te worden, gelieve contact op te nemen met André Vanderbiesen: andre.vanderbiesen@telenet.be,  089/71.31.83  of   0497/11.09.83

Voorzitter: André Vanderbiesen
Ondervoorzitter: Guido Miermans
Secretaris: Bertho Theunissen
Penningmeester: Joseph Nelissen


De voornaamste doelstelling van “ASV BNP PARIBAS FORTIS LIMBURG” is het contact tussen de vroegere collega’s en/of vrienden te behouden na de actieve loopbaan door het organiseren van allerlei activiteiten. Deze plezierige contacten zijn de beste therapie om “jong” te blijven en zich “oud voelen” te vermijden.

Het jaarverslag van ASV Limburg laat er geen twijfel over bestaan. De leden kunnen, als ze dit willen, iedere week wel ergens met de vereniging naartoe. 

Reken maar op een 18-tal fietstochten, een eigen zangkoor met een 15-tal repetities en optredens, diverse uitstappen, meerdaagse reizen, infosessies, wandelingen, bowlingwedstrijden en zoveel meer!

Honger? Geen probleem! Hier zorgen we ook voor aan de hand van een overheerlijke barbecue en het “niet te missen” evenement: Het banket!

Een 9-tal bestuursleden en gemotiveerde vrijwilligers zorgen voor de organisatie van de activiteiten op regelmatige basis.
Wenst u meer informatie? Neem gerust een kijkje op onze website: https://seniorenclub-fortis-limburg.weebly.com