header-agenda-large header-agenda-large

ASV Namur-Laruche

Vereniging

ASV Namur-Laruche

 
Om lid te worden, gelieve contact op te nemen met Claude Hébette:, claude.hebette@Skynet.be , 081/21 02 73 - 0477/58 14 99.

Onlangs kwam er een einde aan je loopbaan bij de bank. Of dat nu het gevolg was van een eigen beslissing of een voorstel van het bedrijf, voortaan maak je deel uit van de groep van (brug)gepensioneerden. Wij wensen je in die rol alvast veel voldoening toe en hopen dat je ten volle profiteert van de nieuwe vrijheid waarover je beschikt.

Vele jaren geleden richtten 'anciens' van de bank een vereniging op onder de naam "ASV Namen - Laruche". Daarmee organiseren we culturele en 'sportieve' activiteiten, etentjes, reizen ... om elkaar te treffen in een gemoedelijke sfeer. Ons grootste genoegen is om een leuke tijd te beleven tijdens uiteenlopende activiteiten en nieuwe leden te verwelkomen op een keerpunt in hun leven, en zeker niet te leven in het verleden of te vervallen in nostalgie.

Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze bestuursleden als je meer informatie wilt. Wij kijken er met oprecht genoegen naar uit om je te verwelkomen en om kennis te maken. Op eenvoudige vraag bezorgen we je onze activiteitenkalender. Je kunt hem ook altijd op deze website consulteren.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van ASV Namen-Laruche